top of page

Проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Телекомунікації та


Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1313 від 28.11.2018 року «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році» Харківський національний університет радіоелектроніки призначений базовим вищим навчальним закладом з проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 172 – Телекомунікації та радіотехніка, напрям «Радіотехніка».

Олімпіада відбудеться 19-22 березня 2019 року.

До участі у другому етапі запрошуються переможці першого етапу олімпіади зі 172 – Телекомунікації та радіотехніка, напрям «Радіотехніка».

Конкурсні завдання олімпіади міститимуть завдання з базових дисциплін:

  • теорія радіотехнічних кіл;

  • сигнали та процеси в радіотехніці;

  • антени та поширення радіохвиль;

  • аналогова схемотехніка;

  • цифрова схемотехніка та мікропроцесори.

Для участі у II етапі Всеукраїнської олімпіади необхідно до 1 березня 2019 р. надіслати до Оргкомітету анкети учасників II етапу, заповнені українською мовою на кожного студента окремо, оформлені відповідно до «Положення про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади».

Просимо вислати на нашу адресу не пізніше 1 березня 2019 р. свої пропозиції щодо конкурсних завдань, а також запропонувати кандидатуру до складу журі.

День заїзду учасників олімпіади і членів журі 19 березня 2019 р. Реєстрація буде проводитись у вестибюлі університету з 8-00.

Витрати на проїзд, харчування та проживання бере на себе навчальний заклад, що відряджає учасників. Проживання учасників олімпіади у гуртожитках університету.

В рамках проведення Олімпіади 21 березня буде проводитись позаконкурсне змагання практичного спрямування – творчий конкурс студентських практичних розробок на платформі Arduino Nano (ATmega 328).

З організаційних питань звертатись до доцента кафедри комп’ютерної радіоінженерії та систем технічного захисту інформації Горелова Дениса Юрійовича.

Контактні телефони: (057) 702-14-78, моб. тел. 067-572-79-95.

E-mail: denis.gorelov@nure.ua

Найцікавіше
Останні пости
Шукати за тегом
Ми в соцмережах
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page